Csongrádi Települési Értéktár
Hotelek
Happy Day Hotel

Adatok


Cím: 6640 Csongrád, Körös-torok 68.

Telefon: 06-63/483-541, 06-20/572-97-91


Ismertető: Tiszavirág zeneklub és mulató (A Happy Day közvetlen szomszédságában a Körös torkolata irányába) Miért érdemes eljönni hozzánk? - Mert a Körös-torok legszebb pontján szórakozhatsz - Mert fedett teraszról csodálhatod a szőke Tiszát - Mert színvonalas körülmények, jobbnál jobb zenék várnak - Mert koktélbár is működik - Mert igény szerint többfogásos vacsorát is biztosítunk a jó buli mellé - Mert baráti társaságok, cégek, családi rendezvények lebonyolítását is vállaljuk - Mert szállást is találsz... ...és még sorolhatnánk ezer és egy jó okot, hogy minket válassz! Vállaljuk: - érettségi bankettek, - lakodalmak, - osztálytalálkozók, - vállalati és céges bulik lebonyolítását, illetve csoportok étkeztetését akár 300 főig. Igény szerint bográcsos halászlé főzés a Happy Day teraszán. Szálláslehetőség Szállás és étkezés egy helyben 2, 3, 4 és 8 ágyas fürdőszobás, a tengerpartot idéző homokfövenyre néző szobák. Árak: megegyezés szerint.

Térkép


Képek


 
Mini Hotel-Apartments

Adatok


Cím: 6640 Csongrád, Gr. Andrássy Gyula utca 29.

Telefon: 06-20/922-9319Ismertető: A négy lakosztályból 3 db kétágyas és 1 db négyágyas, valamennyi pótágyazható. 1 fõ részére: 7000 Ft 2 fõ részére: 8000 Ft 3 fõ részére: 10000 Ft 4 fõ részére: 12000 Ft

Térkép


Képek


 
Tisza Hotel

Adatok


Cím: 6640 Csongrád, Fő utca 23.

Telefon: 06-63/482-043


Ismertető: Csongrád, a Hild-éremmel kitüntetett város a Tisza és a Körös találkozásánál fekszik. A parkok városaként ismert. Romantikus hangulatát fokozzák a köztereken látható művészeti alkotások. Az Alföldön ritka kivételként a "belső város" megőrizte a XVII-XVIII. századi népi építészet alkotásait. A vert falú, nádtetős kis házacskák némelyike 200-250 éves. A Tisza-Körös torkolatánál húzódó 700 méter homokpart gyönyörű ősfüzessel ideális fürdőhely. A város központjában található a családias hangulatú Tisza Hotel. - 15 kényelmesen berendezett 2, illetve 3 ágyas fürdőszobás szoba; minibár, televízió - telefon és fax - gépkocsiparkoló - házi- és fogorvosi ellátás - a szálloda szomszédságában gyógyfürdő és uszoda - a városban egyéb sportolási lehetőség - a Körös-toroki strand tavasztól késő őszig várja a fürödni vágyókat és a vízi sportok szerelmeseit. Szeretettel várjuk szállodánkban! - 15 kényelmesen berendezett 2, illetve 3 ágyas fürdőszobás szoba; minibár, televízió - telefon és fax - gépkocsiparkoló - házi- és fogorvosi ellátás - a szálloda szomszédságában gyógyfürdő és uszoda - a városban egyéb sportolási lehetőség - a Körös-toroki strand tavasztól késő őszig várja a fürödni vágyókat és a vízi sportok szerelmeseit. Szeretettel várjuk szállodánkban!

Nyitva tartás: Non stop nyitvatartás

Térkép


Képek